+ 8 års erfaring

Vi er fleksible

+ 8 års erfaring

Eltjek udføres alle ugens dage

Skal du bruge et eltjek? Hos OM-Strøm ApS hjælper vi både private og erhverv med eleftersyn. Vi dækker hele Midtjylland, men har især mange kunder fra Skive og Salling, men vi køre også ud til kunder i hele danmark.

​Udover eleftersyn kan vi også være behjælpelige med EDB-installationer, og vi trækker desuden ledninger og kabler i forbindelse med eksempelvis renovering og nybyggeri. Herudover tilbyder vi fejlfinding og udbedring ved akutte problemer, og vi tilbyder således vores kunder en 24/7 service.

​Endelig kan vi også hjælpe dig i forbindelse med installering af intelligent belysning såsom:

  • Danistyring
  • IHC
  • ​KNX styring​

Vi tilbyder eltjek af både ejerlejligheder og andelsboliger

Har du brug for hjælp til dette, kan vi være behjælpelige, og så gør vi det endda til en fordelagtig pris. Vi tilbyder tilmed eftersyn og brandsikring, når det kommer til elinstallationer, og herudover tilbyder vi som tidligere nævnt udbedring ved akutte problemer.​

Vi er derfor manges foretrukne elektriker, da vi er lette at komme i kontakt med 24/7. Har du derfor behov for vedligeholdelse eller eftersyn af eksempelvis hele boligens el installationer, er du uden tvivl kommet til det helt rette sted.​

Kontakt os allerede i dag og hør mere

Er der behov for det, foretager vi et eltjek – både for private og erhverv. Vi kan desuden være behjælpelige i forbindelse med renovering og nybyggeri i forhold til trækning af kabler og ledninger. Uanset om du bor i et hus, på en gård, en ejerlejlighed eller andelsbolig, kan vi hjælpe dig, og så gør vi det til konkurrencedygtige priser, alle vil kunne få råd til.

​Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig i forbindelse med eltjek eller eleftersyn, skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til os allerede i dag.

​Du kan enten vælge at ringe til os på vores telefon 2130 2020 eller udfylde kontaktformularen, som du finder på vores hjemmeside, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.​

Kontakt os her

Vi er totalleverandør af fremtidssikrede el-løsninger til private og erhverv.

Skulle du have yderligere spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os.