+ 8 års erfaring

Vi er fleksible

+ 8 års erfaring

Energioptimering​

Har du behov for hjælp til energioptimering? I så fald kan vi være behjælpelige. Hos OM-Strøm ApS tilbyder vi energioptimering for både private og erhverv, og vi har mange kunder i Midtjylland og særligt fra byer som Salling og Skive.

​Vi tilbyder både energioptimering af hus og energioptimering af bygninger, og det er en rigtig god idé at gøre, da det er godt for miljøet og for din pengepung.

Vi sørger også for alt papirarbejdet, ved ansøgning om energitilskud hos energiselskabet, til tilskudsberettigede energiforbedringer.

Er du således interesseret i at energioptimere dit hus, eksempelvis i form af ny ventilation, er du kommet til det helt rette sted.

Hvad er energioptimering?

Energioptimering kan bestå af mange ting. Hvis man for eksempel ejer en lagerhal og ønsker at spare på lyset, kan vi lave f.eks. styring med lysdæmpning og bevægelsessensor med henblik på brugervenlighed og energioptimering.

​Ved at energioptimere vil man kunne opnå en rigtig stor besparelse, hvorfor det bestemt er værd at overveje. Vi tilbyder energirådgivning, så vi kan finde ud af, hvad der forårsager det høje energiforbrug. På den måde kan vi lettere løse problemet for dig.

Vi kan altså være behjælpelige, hvad end du ønsker at energioptimere din private bolig, eller der er tale om større bygninger.

Ring eller skriv til os for mere information

Skal du have hjælp til energioptimering, så du kan få et markant mindre forbrug af el, er vi uden tvivl de helt rigtige at kontakte. Vi tilbyder energioptimering af både hus og bygninger, og vi laver eksempelvis solcelleanlæg og batteriløsninger.

​Du kan opnå store besparelser på din elregning, hvorfor det bestemt er noget, alle bør gøre. Er der behov for det, vil vi også meget gerne rådgive dig på området.

Kontakt os for energirådgivning

Lyder dette som noget for dig, og vil du gerne energioptimere din arbejdsplads eller private bolig, er du mere end velkommen til at ringe til os på telefon 2130 2020 for at aftale et eltjek eller få en rådgivende samtale omkring energioptimering af hus og andre bygninger.

​Du kan også vælge at udfylde kontaktformularen, som du finder på vores hjemmeside, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os her

Vi er totalleverandør af fremtidssikrede el-løsninger til private og erhverv.

Skulle du have yderligere spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os.