+ 8 års erfaring

Vi er fleksible

+ 8 års erfaring

Lynbeskyttelse af bygninger med det rette udstyr​

Vil du sikre dine bygninger med lynbeskyttelse? Hos OM-Strøm ApS kan vi hjælpe med lynbeskyttelse til dine elinstallationer. Vi hjælper kunder i Skive, Salling og i resten af Midtjylland. Vi kan derfor også hjælpe dig med lynbeskyttelse.

Vi sørger for det helt rigtige udstyr produceret hos et anerkendt dansk firma, som hedder Desitek, der netop beskytter dine elinstallationer. Vi leverer høj kvalitet, der sikrer dine installationer, hvis et lyn skulle slå ned.​

Transientbeskyttelse er den perfekte lynbeskyttelse af elinstallationer

Den 1. juli 2019 blev der lavet regler om, at stort set alle installationer skal beskyttes mod overspænding og lynnedslag. Dette kaldes også for transientbeskyttelse, som i bund og grund er en lynbeskyttelse af dine elinstallationer.

​Ved lynbeskyttelse sørger vi for det rette udstyr til dine elinstallationer, der beskytter, hvis der skulle ske et lynnedslag i eller omkring din bolig.

Udstyret gør, at lynnedslaget vil blive afledt, til at slå ned i jorden, i stedet for at ødelægge alle elinstallationer.

​Ved at benytte dette udstyr sikrer du dig, at al din el i boligen eller i dit erhverv bliver beskyttet ved et eventuelt lynnedslag.

Kort sagt mindsker du risikoen for brand og ødelagt el, når du sørger for lynbeskyttelse til din eltavle.

​Lad os beskytte dine installationer mod lynnedslag

Vi står klar til at hjælpe dig med lynbeskyttelse til dine elinstallationer. Vi står både for montering og servicering, hvis der skulle blive behov for det. Vil du høre nærmere om en pris på lynbeskyttelse, kan du altid kontakte os.

​Skal vi hjælpe dig med lynbeskyttelse? Ring til os på telefon ​2130 2020, eller skriv en e-mail til info@om-strom.dk.​

Kontakt os her

Vi er totalleverandør af fremtidssikrede el-løsninger til private og erhverv.

Skulle du have yderligere spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os.